Information om brug af cookies.
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.
Læs CFBs privatlivspolitik her
OK

Beredskabsfaglig indstilling

Print

De professionelle beredskaber kan få behov for at kommunikere over SINE med en civil virksomhed, myndighed, institution m.fl. (også kaldet andre aktører) i forbindelse med løsning af beredskabsmæssige opgaver.

Hvis aktøren ikke har en selvstændig tilslutning til SINE med egne radioer kan beredskabet indgive en beredskabsfaglig indstilling til Rigspolitiets Center for Beredskabskommunikation

Indstillingen benyttes, når det indstillende beredskab vurderer, at der er et beredskabsfagligt behov for, at aktøren fast skal kunne benytte et antal af beredskabets radioer i kommunikationen med beredskabet. Eksempelvis en virksomheds eget beredskabs hjælperøgdykkere, der assisterer et brandvæsen.

CFB skal gøre opmærksom på, at den indstillede aktør først må tage beredskabets radioer i brug, når beredskabet har modtaget en godkendelse af den beredskabsfaglige indstilling fra CFB.

Når ansøgningsskemaet er udfyldt, indsendes det til Center for Beredskabskommunikation (CFB), der behandler sagen hurtigst muligt.

Spørgsmål til skema og ansøgningsprocedure kan rettes til CFB på sine@sikkerhedsnet.dk / 45 15 21 65.