Information om brug af cookies.
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.
Læs CFBs privatlivspolitik her
OK

Få uvildig teknisk rådgivning af CFB

Print

Publiceret: 14.01.2019

Står du over for indkøb af nyt udstyr til jeres beredskab, og vil du være sikker på, at det du køber, er certificeret til brug på SINE? Så kan du benytte dig af CFB’s nye service. CFB tilbyder alle beredskaber teknisk rådgivning om udstyr, der anvendes på SINE.

Det er ikke hensigten, at servicen skal anvendes til almindelig problemløsning i hverdagen, da dette klares i eget beredskab. Servicen er derimod målrettet uvildig sparring fx i forbindelse med indkøb. Det kan fx være spørgsmål, der går på, om et givent produkt allerede er certificeret til brug på SINE, om det enkelte beredskab selv skal bede om at få produktet certificeret osv. CFB’s rådgivning er leverandørneutral, hvilket betyder, at CFB ikke rådgiver om valg af leverandører.

Du kan få rådgivning af CFB’s teknikere på onsdage mellem kl. 9-10 på telefon 25 55 11 84.

På baggrund af CFB’s evaluering af beredskabernes viden om og brug af den tværgående del af SINE har CFB i samarbejde med beredskaberne udarbejdet en handlingsplan for at hæve niveauet på SINE, hvoraf den tekniske rådgivning indgår. Du kan læse evalueringen via dette link.