Ny centerchef i CFB

Print

Lene Gisselø Maaløe bliver den 1. september 2016 ny chef i CFB.

Publiceret: 10.08.2016

Den 1. september 2016 tiltræder Lene Gisselø Maaløe stillingen som centerchef i Rigspolitiets Center for Beredskabskommunikation (CFB) og overtager ledelsen fra Peter Carpentier, der har valgt at søge nye udfordringer i politiet.

Lene Gisselø Maaløe kommer fra en stilling som chefkonsulent i Rigspolitiet, hvor hun senest har siddet som styregruppeformand for en række strategiske projekter. Tilbage i 2011 og 2012 vikarierede Lene Gisselø Maaløe som centerchef i CFB for Peter Carpentier, og hun har dermed allerede et indgående kenskab til CFB og centerets arbejde med bl.a. radionettet SINE.

- Jeg ser frem til at komme tilbage i CFB og stå i spidsen for 20 energiske medarbejdere, der hver dag arbejder målrettet på at opfylde beredskabernes behov og ønsker til kommunikation, både internt og på tværs af sektorerne, udtaler Lene Gisselø Maaløe. Hun tilføjer, at CFB med hende i spidsen fortsat vil følge den teknologiske udvikling meget tæt, så beredskaberne også i fremtiden vil blive tilbudt de bedste og mest effektive værktøjer til koordination og kommunikation ved såvel små som store hændelser.