Publiceret: 19.12.2016

Rigspolitiets Center for Beredskabskommunikation (CFB) søger nye kolleger til arbejdet med at sikre de danske beredskaber effektive og sikre løsninger til beredskabskommunikation.

Flere ledige stillinger

CFB har i løbet af det seneste år sagt farvel til en række gode kolleger, der enten er blevet pensioneret eller har fået nye stillinger i eller uden for politiet. Det betyder, at der er seks ledige stillinger, der skal besættes i løbet af første kvartal i 2017.

- En forholdsvis stor nedgang i antallet af medarbejdere kombineret med en mindre organisationsændring og det faktum, at vi i CFB står over for flere nye og spændende opgaver gør, at vi nu sætter alle sejl til for at få udfyldt de ledige stillinger, siger centerchef i CFB Lene Gisselø Maaløe.

Stillingerne bliver løbende slået op på politiets jobportal:  https://www.politi.dk/da/ompolitiet/jobipolitiet/ledige_stillinger/

Hvem er CFB?

CFB er et lille center i Rigspolitiet med i alt 25 medarbejdere. Centeret har kontor på Frederiksberg i store og lyse lokaler, hvor der lægges vægt på det gode humør, en uformel omgangstone samt at alle bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Mere konkret er CFB ansvarlig for drift og udvikling af beredskabernes fælles radionet SINE, der anvendes af mere end 40.000 brugere på tværs af politi, redningsberedskab, præhospitalt beredskab, Beredskabsstyrelsen og dele af forsvaret. Derudover er CFB ansvarlig for udviklingen af politiets vagt- og alarmcentraler.