Information om brug af cookies.
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.
Læs CFBs privatlivspolitik her
OK

Certificering i SINE

Print

Fra efteråret 2019 tilbyder CFB et certificeringsforløb i SINE med henblik på at løfte kvaliteten i beredskabernes tværgående brug af radionettet. 

Certificeringsforløbet varer tre dage (kl. 09-16) og finder sted rundt om i landet. Deltagelse er gratis, dog skal beredskabet selv afholde udgifter til transport og evt. overnatning.

Kurserne afholdes på følgende datoer:

2019:

  • 22. - 24. oktober, Nørresundby (holdet er fuldt booket)
  • 29. - 31. oktober, Hedehusene (holdet er fuldt booket)
  • 5. - 7. november, Fredericia (holdet er fuldt booket)

2020: 

  • 14. - 16. januar, et sted i Region Syddanmark 
  • 21. - 23. januar, et sted i Region Sjælland
  • 28. - 30. januar, et sted i Region Midtjylland
  • 4. - 6. februar, et sted i Region Hovedstaden
  • 25. - 27. februar, et sted i Region Nordjylland

Der planlægges flere kurser i løbet af 2020. 

Hvem kan deltage? 

For at deltage på kurset skal du have praktisk erfaring med anvendelsen af SINE både internt og tværsektorielt (kommunikation i skadestedssæt), og du skal have ansvar for planlægning og gennemførelse af undervisning og øvelser i egen organisation. Den typiske deltager er enten instruktør/underviser eller SINE-superbruger/SINE-videndeler. Der må forventes en del forberedelse forud for kurset.

Et deltagerhold består af 8-12 personer fra samme geografiske område. Der er deltagere fra alle beredskabsmyndigheder, hvilket giver dig mulighed for at netværke på tværs og opnå større forståelse for de andre deltageres arbejdssituationer, gode tiltag og erfaringer med SINE.

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser på kurserne, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet under hensyntagen til, at alle sektorer skal være repræsenteret på kurset.

Tilmelding sker til CFB på kos-cfb@politi.dk. Hvis du tilmelder dig et fuldt booket hold, vil du komme på venteliste og tildeles en plads på et senere tidspunkt.

Spørgsmål til SINE-certificeringen kan stilles til CFB på kos-cfb@politi.dk / 45 15 21 65.